c# – TFS Build Test Results

We’re working on Visual Studio 2010 and TFS 2010. We have our own BuildTemplate that is a copy of default template, but with some additions like (create Directory…), but the main point, that all that is in DefaultTemplate – is left.

We have witten “unit” tests that also are working. I have made Build definition that runs all the unit tests. Have read the information here – http://geekswithblogs.net/jakob/archive/2009/06/03/tfs-team-build-2010-running-unit-tests.aspx and a lot of other places also.

Build runs just perfect, the only thing that is’nt working is a Build summary – Test results, Code coverage like in the link above.

So when i’m watching Activity log while building my application, it shows that:

Run MSTest for Test Assemblies
c:Program Files (x86)Microsoft Visual Studio 10.0Common7IDEMSTest.exe /nologo /usestderr /testSettings:"C:Builds7**Project****BuildName**Sources**ProgramName****ProgNameAndVersion**Solutions**SolutionName**localtestrunDebug.testrunconfig" /searchpathroot:"C:Builds7**Project****BuildName**Binaries" /resultsfileroot:"C:Builds7**Project****BuildName**TestResults" /testcontainer:"C:Builds7**Project****BuildName**Binaries**TestProjectName**.dll" /publish:"http://***:8080/tfs/MSLN" /publishbuild:"***:///Build/Build/14599" /teamproject:"**ProjectName**" /platform:"x86" /flavor:"**Release**" 
Loading C:Builds7**Project****BuildName**Sources**ProgramName****ProgNameAndVersion**Solutions**SolutionName**localtestrunDebug.testrunconfig...
Loading C:Builds7**Project****BuildName**Binaries**TestProjectName**.dll...
Starting execution...

Results               Top Level Tests
-------               ---------------
Failed                ***.Test.***
Failed                ***.Test.***
Failed                ***.Test.***
Passed                ***.Test.***
Passed                ***.Test.***
Inconclusive          ***.Test.***
Inconclusive          ***.Test.***
Passed                ***.Test.***
<many other tests>
...
5/154 test(s) Passed, 147 Failed, 2 Inconclusive

Summary
-------
Test Run Failed.
Failed        147
Passed          5
Inconclusive    2
-----------------
Total         154
Results file:  C:Builds7**Project****BuildName**TestResults***tfsbuild_***TFSBUILDER 2013-04-19 10_03_42_x86_Release.trx
Test Settings: Local Test Run

And at the end of the Build summary is blank:

1 projects/solutions compiled
No Test Results
No Code Coverage Results

Why does it not show test results like in the link: http://geekswithblogs.net/jakob/archive/2009/06/03/tfs-team-build-2010-running-unit-tests.aspx

I’m a starter in TFS so help me with this by giving advices in simple language =)

This link seems to have moved to (edited 2019-09-23): https://blog.ehn.nu/2009/06/tfs-team-build-2010-executing-unit-tests/

Facebook Comments

(Visited 2 times, 1 visits today)
Loading...